RESTAURANT KOEBRUGGE

RESTAURANT KOEBRUGGE Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Koebrugge. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2021 om 20:06 Ik kan de totale bezorgtijd niet eens aangeven... 16.26 besteld voor 18.00, uiteindelijk komt het na een belletje pas om 19.10!! aan. Vervolgens bestelling niet goed en wordt niet eens opgelost, moeten we eerst nog maar keer bestellen. euh, nee!
24 mrt 2021 om 19:48 Aardige bezorgster en geweldig eten. Deed even weer denken aan even uit eten te zijn, super lekker snel.weer bestellen.
27 feb 2021 om 20:50 Het eten was nog warm en erg lekker. Alleen hadden we rond 16:30 besteld voor 17:45, helaas kwam onze bestelling pas om 18:30 en zijn we hier ook niet over gebeld.
27 feb 2021 om 17:09 Zeer goed. Perfecte kwaliteit. Netjes gebeld toen de bezorging iets later was.
25 feb 2021 om 0:18 Goede kwaliteit, werd in een warme box gebracht. Lekker veel groente en salade erbij. Echt een aanrader!
31 jan 2021 om 19:25 Eten was top en had 10 min later dan aangegeven het eten. Had het opgehaald.
23 nov 2020 om 22:34 Eten was top, maar het bezorgen duurde veel langer dan aangegeven.
8 nov 2020 om 22:20 Eten was top. Alleen we hadden voor 16:45 besteld, en het werd om 17:55 bezorgd. Na telefonisch contact heeft het nog eens 30 minuten geduurd.
18 okt 2020 om 20:03 Bezorgtijden was ruim 2 uur
18 okt 2020 om 19:48 Wacht nu 2 uur en nog steeds niets Het eten was de vorige keer goed Maar dit was de laatste bestelling
5 okt 2020 om 10:15 Lekker eten.
27 sep 2020 om 20:28 Bezorging duurde twee keer zo lang dan aangegeven. Helaas was daardoor het vlees niet heel warm meer en de patat erg slap. Vorige keer was de kwaliteit beter